­

Inschrijfformulier

Invalid Input
Vul uw voorletters in
Wat is uw achternaam?
Wat is uw adres
Wat is uw postcode?
Wat is uw woonplaats?
Wat is uw e-mailadres?
Selecteer één of meer workshops of cursussen.
Selecteer één of meer workshops
Wat is uw betaalwijze?
Ik ga akkoord met onderstaande voorwaarden
Gaat u akkoord met de algemene voorwaarden?

Voorwaarden

  1. Men wordt geplaatst in volgorde van inschrijving en ontvangt hiervan een bevestiging. Na betaling welke uiterlijk moet worden verricht 4 weken voor aanvang van de cursus, is de plaatsing definitief. Een cursus wordt aangegaan voor een heel cursusjaar (sept t/m uiterlijk medio juni)maar kan in 2 termijnen worden voldaan zie 3.
  2. Het cursusgeld moet ,uiterlijk 4 weken voor aanvang van de cursus, worden overgemaakt op ING, NL81 INGB 0004 4313 65, t.n.v. P.A. de Kruijk, Landstraat 107, 1404 JH Bussum. Of contant worden betaald.
  3. Met uitzondering van de workshops kan het cursusgeld,onder voorwaarden in twee termijnen worden voldaan. De cursus wordt aangegaan voor een heel cursusjaar (sept t/m uiterlijk medio juni) het tweede deel dient te worden betaald voor 15 janauri
  4. Cursusprijs is exclusief materiaal.
  5. Indien u op de 1e cursusdag niet aanwezig kunt zijn graag van tevoren bericht, tel 035-6932377 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Restitutie is slechts mogelijk tot 4 weken voor aanvang van de cursus. Verzoeken daartoe dienen schriftelijk en met redenen omkleed te worden ingediend. Restitutie na aanvang van de cursus is niet mogelijk.
  6. Bij onvoldoende deelname gaat de cursus niet door. Hierover krijgt u tijdig bericht waarna restitutie van reeds gestorte cursusgelden volgt.
  7. Mocht u meer informatie wensen dan kan telefonisch toelichting worden gegeven, tel 035-6932377.
­